top of page
  • Writer's pictureNoora Lundström

Luovaa somemarkkinointia, brändi-ilmeen kehittämistä ja visuaalista sisällöntuotantoa.

Päivitetty: 28. jouluk. 2023luovaa somemarkkinointia, brändi-ilmeen kehittämistä ja visuaalista sisällöntuotantoa

Tervetuloa lukemaan blogiani, jossa jaan tietoa luovasta somemarkkinoinnista, brändi-ilmeen kehittämisestä ja visuaalisesta sisällöntuotannosta. Olethan vielä hetken kärsivällinen - vaikka varsinaiset julkaisut alkavat vasta vuoden 2024 alusta, haluan tarjota jo nyt kurkistuksen kokemusmatkaani ja siihen, mikä on tuonut minut tähän hetkeen.


Yli 20 vuoden työkokemukseni kaupan alalla ja yli 12 vuoden kokemus sisustussuunnittelun parissa ovat muokanneet osaamistani monipuolisesti. Näiden tehtävien kautta olen oppinut kuuntelemaan asiakkaiden tarpeita ja ratkomaan niitä sekä heidän odotuksiaan luovasti. Sisustussuunnittelijana olen saanut mahdollisuuden syventyä erilaisten tilojen ja ihmisten tarinoihin, mikä on innostanut minua ymmärtämään tarinankerronnan merkityksen.


Tämä on antanut minulle vahvan pohjan ymmärtää asiakaskokemuksen merkityksen myös digimarkkinoinnissa, auttaen minua luomaan sisältöä, joka puhuttelee kohdeyleisöä ja luo merkityksellisiä ​​kohtaamisia.

Viimeisten viiden vuoden aikana olen keskittynyt sosiaalisen median markkinointiin, verkkosivujen rakentamiseen, hakukoneoptimointiin ja asiakaskokemuksen kehittämiseen. Päätyössäni paikallisessa sisustusalan yrityksessä vastuullani on ollut somemarkkinointi. Olen toteuttanut oman sisustusalan yritykseni kotisivut ja digimarkkinoinnin. Olen myös luonut kahden paikallisyrityksen kotisivut ja toteuttanut niistä toisen digimarkkinointia. Löydät linkit sivuille tämän blogikirjoituksen lopusta. Nämä projektit ovat opettaneet konkreettisesti, miten digitaalisia kanavia voi hyödyntää brändin kehittämisessä ja monipuolisen sisällön luomisessa. Digimarkkinoinnissa painotan sisällön visuaalista houkuttelevuutta ja informatiivisuutta, kuvia, videoita ja julkaisuja.


Sisällön tulee olla räätälöity kohdeyleisölle ja tukea brändin viestiä sekä tavoitteita.

Tällä hetkellä opiskelen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa digimarkkinoinnin johtamista (YAMK). Olen opiskellut johtamisen lisäksi muun muassa asiakaskokemuksen kehittämistä, sosiaalisen median markkinoinnin strategioista sekä verkkosivujen optimoinnista. Näitä oppeja hyödyntämällä, voidaan saavuttaa laajempaa näkyvyyttä, vahvistaa sitoutuneisuutta sekä kasvattaa asiakasuskollisuutta digitaalisessa ympäristössä.


Opintoni digimarkkinoinnin johtamisen parissa ovat syventäneet ymmärrystäni digitaalisen markkinoinnin strategisesta suunnittelusta, analytiikasta ja johtamisesta.

On tärkeää ymmärtää, miten asiakkaat kohtaavat ja kokevat brändisi eri kosketuspisteissä. Se auttaa luomaan positiivisia vuorovaikutuksia, mahdollistaa paremman palvelun tarjoamisen sekä auttaa asiakkaiden tarpeiden täyttämisen. Toisin sanoen, hyvä asiakaskokemus edistää brändin mainetta ja uskollisuutta.


Yhdistämällä sisustusalan osaamiseni digimarkkinoinnin taitoihin, pyrin tarjoamaan raikkaita näkökulmia brändi-ilmeen kehittämiseen, visuaaliseen sisällöntuotantoon ja digitaaliseen markkinointiin.

Blogissani jaan syvempää tietoa luovan somemarkkinoinnin, brändi-ilmeen kehittämisen ja visuaalisen sisällöntuotannon merkityksestä positiivisen asiakaskokemuksen rakentamisessa. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, miten asiakaskokemus muodostuu digitaalisessa ympäristössä ja mitkä tekijät vaikuttavat siihen. Tästä kirjoitan heti seuraavissa blogikirjoituksissani.


Kysymyksiä juuri sinulle!


Mitkä ovat olleet suurimpia haasteitasi luovaa somemarkkinointia luodessa? Onko ollut vaikeuksia löytää oikeaa kohdeyleisöä vai ehkä sisällön luominen on tuottanut haasteita? Jaa kanssani kokemuksiasi – vastaan kommentteihin!


Entä mikä saa sinut pysähtymään ja sitoutumaan somepostaukseen tai -sisältöön? Onko se visuaalinen houkuttelevuus, informatiivisuus vai jokin muu tekijä? Haluan kuulla, mitä arvostat somemarkkinoinnissa - jaa mielipiteesi kommenteissa!


Pysy uteliaana, jatka oppimista ja kehittymistä. Kiitos, että olet lukenut blogini ensimmäisen julkaisun. Toivon, että löysit täältä jotain innostavaa. Muista, että sinulla on taitoja ja voimaa tehdä suuria asioita. Jatka unelmointia, luomista ja vaikuttamista ympärilläsi. Nähdään seuraavassa postauksessa!


Terveisin,

Noora24 katselukertaa0 kommenttia

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page